Buna ziua grup, am in cap...un plan....nu foarte bun...cum spun multi prieteni de ai mei este o prostie.
Masina mea, opel vectra c break din 2004 2.2 Dti...prima modificare ar fii asta...toba finala este destul de mare si are evacuare taiata doar pe partea stanga (sofer) si am zis ca vreau sa i fac evacuare dubla sa arate mai..nu stiu exact...eu zic ca arata mai bine asa😅 asta ar fii primul lucru al doilea lucru la partea de exterior as vrea sa fie sa i pun spalatoare de faruri, masina mea nu a venit din fabrica cu asa ceva si vreau neaparat sa le montez si sa fie functionale (va rog ce coleg ma poate ajuta cu un sistem complet sau si montaj) pe partea de exterior cam atat ar fii , farurile xenon nu sunt sigur 100 ca pun....poate da poate nu.
Trecem la interior, masina nu are piele in interior are doar material dar nu ma plang, vreau sa i montez urmatoarele chestii, faruri automate, am auzit ca se poate si am nevoie de ajutor si la asta, un buton de esp/tc stiu ca trebuie si pompa abs cu tc si am sa cumpar una,scaunele incalzite....poate... o alarma originala gm daca chiar am noroc sa gasesc si sa o si montez, si am geamuri electrice doar pe fata, vreau sa pun si pe spate sa am toate 4 electrice.
Unii spun ca este o porcarie altii spun ca poate nu merita....masina asta este masina mea personala daily, mai am inca o masina dar este un proiect si este incadrata la retromobil deci nu o pot folosii mereu.
Am nevoie de colegi care vor sa ajute cu sfaturi cu programari cu piese (contra cost nothing for free) si sa ma ajute sa aduc proiectul asta pana la capat...poate sunt prea....neghiob sa pun atatea dar...daca masina este daily...vreau sa am cat mai multe optiuni...ca au venit montate ca le montez eu...nu conteaza...dar nu las masina asta sa scape
)) varog cine poate ajuta.